Speltips

Så får du en magisk gamingupplevelse

När du skapar den ultimata gaming setupen har du bästa förutsättningar för att få fantastiska spelupplevelser. Sätt ihop en komplett setup med riktigt vassa produkter. Välj utrustning med största noggrannhet.

För att hitta bra produkter till din gaming setup är det en fördel att kolla in olika tester som gjort på olika gamingprodukter. För att hitta bäst gamingmus ska du läsa om de som fått bäst betyg. Hela gaming setupen spelar roll för hur din spelupplevelse kommer att bli. Sätt ihop en komplett gaming setup med produkter som verkligen är av bra kvalité och du kommer höja din upplevelse flera snäpp.

Vad du behöver till din gaming setup:

  • Dator
  • Skärm
  • Mus
  • Tangentbord
  • Musmatta anpassad för gaming
  • Gamingstol
  • Gamingheadset/Högtalare
  • Gamingbord
  • Tillförlitlig nätverksanslutning

Mekanisk tangentbord ger snabbast respons

Att ha en bra gamingdator har stor betydelse. Den är själva hjärtat i hela din gaming setupen. Välj en dator som har kapaciteten och har en tillräcklig prestanda för de spelen som du spelar. Du kan välja mellan att köpa en färdig dator, bygga en själv eller ta hjälp av en återförsäljare som sätter ihop en dator åt dig. Till datorn behöver du en skärm. Möjligheterna är många när du ska välja en skärm. Valet styrs av vad du har för utrymme, smak, budget och vilka spel du spelar. Det bästa tangentbordet till en gaming setup är ett mekanisk tangentbord vilket ger en snabbare respons vid knapptryckningar. Dessutom är det längre livslängd och högre kvalité på ett mekaniskt tangentbord. För att kunna spela bra behövs en gamingmus men även en bra musmatta som är gjord för gaming.

Satsa på en ergonomisk gamingstol

När du spelar mycket sitter du ofta långa perioder vilket ställer höga krav på stolen som du sitter i för att upplevelsen ska bli optimal. Satsa på en bekväm och ergonomisk gamingstol. Ett stabilt bord där skärmarna kan stå stabilt är att föredra. Det finns speciella gamingbord. Stolen och bordet ska passa ihop för att få en bra ergonomisk lösning för ditt spelande. Ett bra headset är nödvändigt när du spelar. Ljud spelar en stor roll för spelet och hela upplevelsen. När alla produkter är av hög kvalité och lirar med varandra har du bästa förutsättningarna att få riktigt bra spelupplevelser.