Nyheter

Så skyddar du skärmen vid mobilspelande

Samsung s20 är en fantastiskt bra telefon för mobilspelande men den kommer med en hög prislapp. Därför är det viktigt att skydda mobilen på bästa sätt. Ett diskret skärmskydd kompletterat med ett skal eller ett fodral gör att du kan spela utan att oroa dig för skador på mobilen.

Dagens avancerade mobiltelefoner används till betydligt mer än bara samtal och sms. Att spela spel i mobilen är både kul och fascinerande. Teknologin möjliggör sofistikerade spel som även inkluderar augmented reality där Pokémon Go är ett av de mest kända spelen. Detta gör att allt fler använder mobilen till att spela spel. Den teknologiska utvecklingen gör även att priset på mobiltelefonerna är högt, ibland även över tiotusen kronor. Därför är det viktigt att skydda skärmen vid mobilspelande. Här kan du läsa mer om hur.

Använd skärmskydd

Ett diskret och smidigt skärmskydd är förmodligen det mest prisvärda sättet att skydda telefonen mot repor och skador. Hos PhoneLife hittar du snygga skärmskydd till Samsung s20 och många andra populära mobiltelefoner. En trasig skärm förstör användarupplevelsen, inte minst när det gäller mobilspelande där detaljerna är viktiga. Mobilen är den enskilt viktigaste enheten att spela på visar statistik. Hela 66 procent väljer att spela på mobilen hellre än på andra enheter. Att laga en spricka eller krossad skärm kan kosta mycket. Dagens mobiler är lika ömtåliga som de är avancerade och en lagning kan kostar flera tusentals kronor. Med ett klassiskt skärmskydd i plast eller härdat glas från populära varumärken som Copter, Whitestone, Zagg InvisibleShield och Ringke minskar du risken att behöva laga skärmen på din Samsung Galaxy S20.

Använd mobilfodral & skal

För att öka den dyra telefonens livslängd bör skärmskyddet kompletteras med ett skal eller ett fodral. Skärmskyddet skyddar endast mobilens display men inte de ömtåliga kanterna. I dagens digitala samhälle är mobilen oumbärlig och används till alltifrån bankärenden till nöjen. Därför är det viktigt att skydda den på bästa sätt. Ett skal ger dessutom möjligheten att göra din telefon mer personlig. Fördelen med ett fodral är att det även går att använda som plånbok vilket många tycker är praktiskt.