Tarotkort

Skal till alla dina mobiler

Digital Tid

Man kan ju med gott samvete säga att vi lever i en digital värld, och att det analoga mer och mer försvinner. Det är också miljövänligare att skicka mail än att till exempel skicka ett kuvert med ett brev i. Man har gått från att vara till största delen analog till större delen digital. Att skriva något för hand idag är det nästan ingen som vill och man ser också att det tar väldigt lång tid. Nu när  de smarta telefonerna har kommit så har de tidigare nästan dött ut. Även om det finns några kvar.

Tjejer med smartphones

Xcover

Bland annat den coola Samsung Galaxy Xcover som man kan ha i vatten i upp till 30 minuter. Den är tänkt som ett komplement till din vanliga telefon och är gjord för lite hårdare tag. Kanske för den som lever ett aktivt outdoor-liv med cykling, träning, sprint eller någon annan form av träning. Den är helt klart godkänd och funkar bra. Lite robustare mobil som man inte behöver vara så rädd om, som till exempel en smartphone med bräcklig skärm.

Samsung Skal

Är du däremot intresserad av snygga skal till din andra Samsung telefon så kan du alltid klicka här. Där hittar du det mesta av det bästa och skalen finns i alla former och färger. Då sidan håller ned priserna enormt så finns det nog något som du kan köpa till pojk- eller flickvännen också. Skal har en tendens att repas så det kan vara smart att bunkra upp. Det kan också vara snyggt med ett skal som passar sommarklänningen! Nu när det är sommartider vill ju gärna folk klä upp sig lite mer och lite oftare och då passar det ju med lite mer somrigare färger. Välj ut några skal som passar dig och din stil.