Mobilspel

Spelappar

Angry birds-leksakerÄr Angry Bird här för att stanna? Nej, troligen inte. När det kommer till mobilspelen så är vi otrogna spelare som byter ut ett spel så fort det kommer ett nyare och populärare.

Vi lever nästintill i våra mobiltelefoner och skulle de förstöras eller försvinna skulle det betyda en stor katastrof. Det finns hälsoappar, träningsappar, matappar, viktiga appar men framförallt spelappar. Här kommer de fem mest nedladdade spelapparna.

  • Angry Birds
  • Cut the Rope
  • Doodle Jump
  • Flight Control
  • Fruit Ninja

Spelifiering

När man tror att nu kan det inte hända något nytt under himlen så kommer det något nytt. Nu har speltillverkarna tagit spelandet ett steg längre och slår ihop det verkliga livet med spelandet som resultatet blir termen spelifiering. Kort och gott gör man den trista vardagen lite mer färg.

Trasig skärm

Vad är det som förstör spelglädjen, om inte när iPhonen eller iPadens skärm fått en spricka eller något annat knasigt har hänt. Lyckligtvis finns Iphonereparation.se som kan laga ipad 3 och alla andra modeller till din ipad och iphone.  Du kan gå runt med en trasig skärm i flera veckor, men förr eller senare kommer du bli tvungen att lämna in mobilen eller paddan. Då är det lika bra att göra det så fort som möjligt så slipper du störa dig